U bevindt zich in: Home > 

Over de boer, storimans & partners

De Boer, Storimans & Partners is meer dan 25 jaar een vertrouwde naam in de regio Breda. Toch mag u ons kantoor jong en dynamisch noemen. Wij onderscheiden ons door een frisse, heldere  benadering van uw huisvestigingsvraagstuk. Of het om een woning of bedrijfsobject gaat, bestaande bouw of nieuwbouw. Wij hebben in de loop der jaren het vertrouwen van vele opdrachtgevers gekregen. Zowel particulieren als professionele partijen, waaronder ontwikkelaars, corporaties, notarissen en accountants doen met regelmaat een beroep op ons.

Door de betrokkenheid en inzet van alle medewerkers, een zeer uitgebreid netwerk én zorgvuldig gekozen samenwerkingspartners kunt u met recht spreken van een all-round makelaarskantoor. Voor bemiddeling bij aan- of verkoop, aan- of verhuur, waarderingen of advies kunt u bij ons terecht. Of om gewoon eens te "klankborden".

De Boer, Storimans & Partners heeft een intensief samenwerkingsverband met de makelaarsorganisatie De Boer & Partners in België met kantoren in Antwerpen, Hoogstraten, Kalmthout, Turnhout en Brasschaat. Hierdoor kunnen wij u in alle facetten van dienstverlening op het gebied van onroerend goed behulpzaam zijn in een groot marktgebied.

Raadpleeg onze bedrijfsbrochure voor meer informatie voor onze dienstverlening.