U bevindt zich in: Home > 

Bedrijfshuisvesting

BEDRIJFSMATIG ONROEREND GOED OP MAAT

Bedrijfsmatig onroerend goed staat centraal binnen onze discipline bedrijfshuisvesting. Uw huisvesting moet passen bij uw bedrijf. De juiste uitstraling, sluitende faciliteiten, goede bereikbaarheid en andere voor uw bedrijf relevante criteria maken een bedrijfspand tot uw object. Wij zijn ons bewust van het belang van de juiste keuze voor uw winkel, bedrijfsruimte of kantoor. Voor u, uw relaties en uw medewerkers.

De Boer, Storimans & Partners helpt u bij het vinden van het geschikte object voor uw bedrijf. Dit betekent luisteren, inventarisen, analyseren om vervolgens goed te kunnen matchen. We zijn kort in onze communicatielijnen, kennen de huidige markt en zijn u graag van dienst met onze in de loop der jaren opgebouwde expertise. We helpen u graag bij het vinden van een basis van waaruit u prettig zaken kunt doen.

Vanuit Breda werken wij met name in de regio West Brabant. Een werkgebied waar wij in thuis zijn. We weten wat er speelt, wat de mogelijkheden zijn en waar de nieuwe kansen liggen. Gedreven gaan wij voor u aan de slag en realiseren wij uw transactie.